Elkészítés: A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd beleütjük a tojást, hozzáadjuk a cukrot és a tejben felfutott szalalkálit, összegyúrjuk. 4 nagyon vékony lappá (2-3 mm) nyújtjuk, és tepsi hátán világosra sütjük.
Közben a krémhez a főzős pudingot cukor nélkül megfőzzük, kihűtjük. A margarint a cukorral kikavarjuk, belekeverjük a kihűlt pudingot. Az első lapot megkenjük krémmel, rátesszük a második lapot, erre lekvár kerül (piros lekvárral a legszebb), majd jöhet a harmadik lap, amit krémmel megkenünk, végül rátesszük a negyedik lapot. A tortabevonót felolvasztjuk, rákenjük a tetejére, majd megszórjuk dekorcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.