Elkészítés: A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd beleütjük a tojást, hozzáadjuk a cukrot és a tejben felfutott szalalkálit, összegyúrjuk. 4 nagyon vékony lappá (2-3 mm) nyújtjuk, és tepsi hátán világosra sütjük.
Közben a krémhez a főzős pudingot cukor nélkül megfőzzük, kihűtjük. A margarint a cukorral kikavarjuk, belekeverjük a kihűlt pudingot. Az első lapot megkenjük krémmel, rátesszük a második lapot, erre lekvár kerül (piros lekvárral a legszebb), majd jöhet a harmadik lap, amit krémmel megkenünk, végül rátesszük a negyedik lapot. A tortabevonót felolvasztjuk, rákenjük a tetejére, majd megszórjuk dekorcukorral.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.