Elkészítés: A halat megtisztítjuk, kifilézzük, bőrét vékonyan, sűrűn beirdaljuk. Megsózzuk, hozzáadunk 2 evőkanál olajat, és félretesszük.
A póréhagymát vékony csíkokra vágjuk, a kaliforniai paprikákat felkockázzuk. A pórét szép aranysárgára sütjük az olajban, leszűrjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk. Ugyanebben az olajban a paprikakockákat 1-2 percig sütjük, leszűrjük és leitatjuk.
A halszeleteket a bőrével lefelé serpenyőben 2-3 percig sütjük, megfordítjuk, és 2 perc alatt készre sütjük.
A halat a pórészalmával és paprikakockákkal tányérra tesszük, majonézzel és kapribogyóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.