Elkészítése: 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, 2 tojássárgáját,
káváskanálnyi sót és szükség szerinti tejfelt összegyúrunk lágyan
gyúrható tésztává. Ezt nyújtjuk olyan nagyságúra, hogy az egy órával
előbb már elkészíttett és hideg helyen pihentetett vajastésztát
belecsomagolhassuk. A vajastésztát 15 dkg lisztnek 24 dkg vajjal történt eldolgozásával készítettük.
Az összetett tésztát négyszer-ötször nyújtjuk és hajtogatjuk, míg
legvégül ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és pogácsavágóval kiszúrva tojással
megkenjük. Vajazott tepsiben forró sütőbe téve, szép sárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.