Elkészítés: A karalábét kockákra vágjuk, majd vajon megpirítjuk és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, borsot és egy leveskockát. Közben a rizst kevés vajon megpirítjuk, felöntjük 3 dl forró vízzel, beletesszük a leveskockát, és puhára főzzük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, és zsemlemorzsával bőven meghintjük. A karalábét a rizzsel rétegezve a tálba szedjük, és a rétegek közé füstölt sajttal elkevert tejfölt teszünk. Sütőben 15-20 percig sütjük. Gazdagíthatjuk csíkokra vágott, üvegesre pirított szalonnával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.