Elkészítés: I. 3 tojásból, 3 kanál cukorból, 1 puncs ízű pudingporból, egy csipet sütőporból piskótát sütünk őzgerincformában.
II. 3 tojásból, 3 kanál cukorból, 1 vanília ízű pudingporból, egy csipet sütőporból piskótát sütünk őzgerincformában.
III. 6 tojásból, 6 kanál cukorból, 1 csokoládé ízű pudingporból, egy csipet sütőporból piskótát sütünk tepsiben.
A krémhez 2 dl tejben 1 csomag vanília ízű pudingport 4 dkg cukorral elkeverünk és megfőzünk. 25 dkg margarint 20 dkg cukorral habosra kavarunk. Ha a puding kihűlt, a két masszát összekeverjük.
A krém 3/4 részét rákenjük a barna lapra, a többihez kakaót keverünk.
Az őzgerinc formában sült tésztákat hosszában kétfelé vágjuk, és a 4 hosszú tésztát megkenjük a barna krémmel. Egy puncsot egy vaníliával összeragasztunk. Majd az így kapott két őzgerincet a tetejénél is megkenjük és összeragasztjuk. Végül az egészet a barna piskótába tekerjük.
Tetejét csokimázzal bevonhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.