Elkészítés: 1. A pulykamellet fagyosan, az alutálcában, 180 C-ra előmelegített villany- vagy gázsütőbe tesszük, és 1 óra 45 percig sütjük.
2. A mártáshoz a vajat felolvasztjuk, lisztet szórunk rá, és világosra pirítjuk.
3. Állandó keverés mellett felöntjük fehérborral, 1 dl vízzel és a tejszínnel. Ízesítjük egy csipet sóval és pici cukorral. Nagyon alaposan kiforraljuk.
4. A szeletelt mandulát sütőben vagy serpenyőben világosbarnára pirítjuk, és hozzákeverjük a mártáshoz.
5. A pulykamellet felszeleteljük és a mártással körbeöntve, párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.