Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd pár csepp olajon hirtelen megsütjük. Kivajazott jénaiba fektetjük. Rátesszük a sonkát, az aszalt szilvát, egy kis csík sajtot, majd a maradék mellel lefedjük. Ezután a besamelt készítjük el. Az 5 dkg vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. Sóval, borssal ízesítjük. Majd óvatosan belekeverjük a tejet, és folyamatosan kevergetve takarékon besűrítjük. Amikor már sűrű, belekeverjük a tejfölt. A kész mártást a húsra öntjük, és reszelt sajtot teszünk a tetejére. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul. Mellé zöldköretet vagy rizst adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.