Elkészítés: Az aszalt szilvát felaprítjuk, és a borba beáztatjuk. (Ha lehet, már előző este áztassuk be.)
A csirkemellet 8 szeletre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, borsozzuk, sózzuk. A hússzeletekre fektetünk 1-1 sajtszeletet, rátesszük a lecsöpögtetett aszalt szilvát (a borra még szükség lesz), megszórjuk az összetört mogyoróval, és feltekerjük, lehetőleg úgy, hogy sütés közben a sajt ne folyjon ki.
A tojásból, a lisztből és a borból sűrű palacsintatésztát készítünk. Fűszerezzük sóval, borssal és az összetört szegfűszeggel. A hústekercseket a lisztben megforgatjuk, majd a palacsintatésztában is.
Forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.