Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítom, besózom, félreteszem. Az aszaltszilvát megmosom, kicsit ázni félreteszem. A zsemléket hideg vízbe áztatom, kicsavarom, egy tálba teszem. Beleütöm a 2 db tojást, beleteszem a diót, ételízesítővel, borssal, fahéjjal ízlés szerint ízesítem, jól összekeverem. A kész tölteléket a csirkecomb bőre alá töltöm, erre teszek 1 szelet sajtot, 2 szem aszaltszilvát, a bőrt visszahajtom. Kizsírozott sütőedénybe teszem egymás mellé. A tetejére 2-2 szelet füstölt szalonnát teszek. A bort vagy a vizet összekeverem kevés fahéjjal, és meglocsolom vele a combokat. Az edényt a fedelével vagy alufóliával lefedem, előmelegített sütőben jó 1 órát sütöm 200 fokon. Majd leveszem fedőt vagy fóliát, és szép pirosra sütöm a combokat. Burgonyapürével, sült burgonyával vagy rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.