Elkészítés: 30 dkg vajat, 44 dkg lisztet, 4 tojás sárgáját, 4 evőkanál tejfölt, só és bors hozzáadásával késsel tésztává dolgozunk össze. Kés fokának vastagságára nyújtjuk. 60 dkg darált sonkából, kevés tejfölből tölteléket készítünk. A töltelékből a kinyújtott tésztának egyik felére kis halmokat rakunk, a tészta másik felét ráhajtjuk. Ahol a töltelék kimagasodik, ott szaggatóval 4-5 cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk. Felvert tojással megkenjük, és szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.