Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyúródeszkán könnyen nyújtható masszává gyúrjuk össze, két darabra vágva 10 percig pihentetjük. Közben egy 40X40 cm-es tepsi külső alját bekenjük margarinnal. Az egyik tésztát vékonyra kinyújtjuk, és a tepsire terítjük úgy, hogy a széleire is lelógjon. Így fejjel lefelé 180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. A sütőből kivéve a tepsiről azonnal leválasztjuk, konyharuhán kihűtjük. A másik tésztadarabbal ugyanígy járunk el.
Közben a töltelékhez a lisztet a tejjel sűrű péppé főzzük, félig kihűtjük. A margarint a cukrokkal habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejpépet, jó habosra keverjük.
Összeállítás: Az egyik tésztalapot beleigazítjuk a tepsibe, erre rákenjük a töltelék felét. Megrakjuk babapiskótával úgy, hogy két piskóta között minden irányban egy-egy ujjnyi hely maradjon. Rásimítjuk a krém másik felét, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot. Megolvasztjuk a tejbevonót, és óvatosan rákenjük a felső tésztára. Egy éjszakát állni hagyjuk, kis kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.