Elkészítés: A hagymát kockákra vágom, és zsíron dinsztelem. Mikor üveges, lehúzom a tűzről, és szórok rá pirospaprikát, visszateszem a tűzre, és beleteszem a húst. Addig pirítom, míg a hús külső része kicsit megsül, majd hozzáteszem a kockára vágott paradicsomot és paprikát. Kicsit várok, míg összeérnek, majd beleteszem a fűszereket, felöntöm vízzel. (Én annyi vizet öntök hozzá, amennyi gulyást szeretnék, tekintetbe veszem, hogy még a zöldségek is belekerülnek.) Öntök hozzá kevés vörösbort. Addig főzöm a húst, míg kicsit megpuhul, és beleteszem a babot. Mikor a bab már félig megfőtt, hozzáadom a karikára vágott zöldségeket (a krumplit nem). A krumpit akkor adom hozzá, mikor a zöldségek már kicsit puhultak. Készre főzöm. Lehet még tovább gazdagítani nokedlivel vagy csipetkével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.