Elkészítés: A húst megmossuk, a babérlevéllel, a borssal és fél fej tisztított és zúzott fokhagymával feltesszük főni.
Amikor félig puha, beletesszük a babot, a kockára vágott burgonyát és hagymát, őrölt borssal fűszerezzük. Amikor majdnem puha a bab, a csipetkét is beletesszük.
A rántást elkészitjük az olajból, a lisztből, a maradék fokhagymából és a pirospaprikából. Tejjel felengedjük, majd óvatosan a levesbe öntjük, nehogy csomós legyen. Összeforraljuk, a cukrot és az ecetet is beletesszük. Ha kell, utánsózunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.