Elkészítés: Finomra vágjuk a hagymát, és olajon üvegesre dinszteljük. A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, kevés vizet, a kockára vágott húst, köményt, sót, borsot és zúzott fokhagymát. Visszatesszük a tűzre, és fedő alatt hosszan puhítjuk időnként kevergetve és a vizet pótolva.
Közben sós vízben félig puhára főzzük a babot, és leszűrjük.
Amikor a hús még nem egészen puha, hozzáadjuk a babot, hogy együtt puhuljon készre. Ízesítjük, s ha kell, csípős paprikát is tehetünk bele.
A végén hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, paradicsomot, 1-2 percig forraljuk, és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.