Előkészítés: A babot ételízesítővel fűszerezett vízben puhára főzzük (kb. 40 perc). Eközben a hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, megsózzuk.
Elkészítés: A borecetet simára keverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk az oregánót, a rozmaringot, őrölt borsot, majd egy keveset belemerünk a bab főzőlevéből. A babot leszűrjük, a hagymával együtt a fűszeres lébe forgatjuk. Lefedve, a hűtőszekrényben legalább egy órán át érleljük. Tálalás előtt csinosan tálra rendezzük a babot, a hajszálvékony sonkaszeletekből rózsát formálunk, és a saláta tetejére helyezzük. Megszórjuk a parmezánnal, és friss fehér kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 650 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.