Előkészítés: A babot ételízesítővel fűszerezett vízben puhára főzzük (kb. 40 perc). Eközben a hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, megsózzuk.
Elkészítés: A borecetet simára keverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk az oregánót, a rozmaringot, őrölt borsot, majd egy keveset belemerünk a bab főzőlevéből. A babot leszűrjük, a hagymával együtt a fűszeres lébe forgatjuk. Lefedve, a hűtőszekrényben legalább egy órán át érleljük. Tálalás előtt csinosan tálra rendezzük a babot, a hajszálvékony sonkaszeletekből rózsát formálunk, és a saláta tetejére helyezzük. Megszórjuk a parmezánnal, és friss fehér kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 650 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.