Elkészítés: A csirkemájat legalább 12 órára beáztatjuk a következőbe: a csirkemájat kb. 3/4-ig tej lepje el, ezt kiegészítjük vörösborral úgy, hogy teljesen ellepje. Jön még hozzá 1 mokkáskanál ánizsmag, 1-1 evőkanál szójaszósz, balzsamecet és friss, apróra vágott bazsalikom, 3 gerezd apróra vágott fokhagyma. Lefedjük, és hűtőbe rakjuk.
Másnap kivesszük, lecsepegtetjük a májakat, sózzuk, és baconbe csavarjuk. Fogvájóval rögzítjük, ha kell, majd grillen megsütjük.
A bazsalikomos paradicsomsalátához a
paradicsomot cikkekre vágjuk. 1 evőkanál cukrot, csipet sót, 1 evőkanál ecettel összekeverünk, majd 1-1,5 dl vízzel felöntjük, hozzáadunk 10-15 nagy levél friss, apróra vágott bazsalikomot, és a paradicsomra öntjük, összekeverjük.
Aki szereti, lecsepegtetett mini mozzarellagolyót is hozzákeverhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.