A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a szárított petrezselyemmel, beletörjük a fokhagymát, és jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, majd megkenjük a krémsajttal, rászórjuk a szeletekre vágott lilahagymát, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk, ha szükséges hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük.
Egy-egy szelet bacont tekerünk a roládokra, majd tepsibe helyezzük őket. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A receptet és a fotót Margo1958 felhasználónk küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.