Elkészítés: A felkockázott csirkemellet, a tejfölt, a fűszereket, a reszelt sajtot és a tojásokat egy tálban összekeverjük, 1 órára hűtőbe tesszük. Ezután hozzákeverjük a lisztet.
A kuglófformát vékonyan meglocsoljuk étolajjal, kibéleljük baconnel, beleöntjük a csirkés keveréket, majd a tetejére bacont és sajtot teszünk.
Körülbelül 200 Celsius-fokos sütőben 50 percig sütjük, majd mérsékeljük a lángot 160 Celsius-fokra, és még 30 percig sütjük. Ha kicsit hűlt, kiborítjuk.
Igazából hidegen lehet szépen szeletelni, így hidegtálakra is kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.