Elkészítés: A fetát villával összetörjük, hozzákeverjük a mustárt, a borsot, a felaprított füstölt tarját, az apróra kockázott paprikát és a finomra vágott snidlinget. Nem kell sózni, mert a feta és a füstölt tarja is elég sós.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk, amire előtte 1-1 szelet bacont teszünk, majd ráhajtjuk a másik felét. A zsemlemorzsába keverjük a szezámmagot, majd a szokásos módon bepanírozzuk a betöltött pulykamelleket. Bő olajban kisütjük.
A körethez a burgonyát vékony csíkokra /szalmára/ vágjuk, és bő olajban kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.