Elkészítés: Az egész csirkéből a leveskockával és a zöldséggel, babérlevéllel, sóval, törött borssal ízesítve húslevest főzök. Amikor a hús megpuhult, kiemelem a léből, feldarabolom és félreteszem.
A levest átszűröm. A felében megfőzöm a lencsét, másik felében pedig a rizst. Ha a rizs megpuhult, szitán áttöröm, a levét hozzáadom a megfőtt lencseleveshez.
A zsíron üvegesre párolom az apró kockára vágott hagymát, majd hozzáadom a felaprított gombát, sóval, borssal ízesítem.
Levesestálban elkeverem a tejfölt a tojássárgákkal, beleteszem a feldarabolt csirke húsát, ráöntöm a megpárolt gombát, majd az átforralt levest. Tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.