Elkészítés: Jénaiban az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Közben a zöldségeket és a csirkecombokat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk (a combokat vágjuk ketté). Ha már megfelelő a hagyma, rárétegezzük a zöldséget, a zöldség tetejére tesszük a combokat (fontos, hogy ne keverjük össze). A combok tetejére ráfacsarjuk a citrom levét, majd lefedjük, és addig pároljuk, míg a combok átfőnek. Ezután előmelegített sütőbe rakjuk, és szép pirosra sütjük a csirkecombok bőrős felét. Ha megpirult, tejfölt kenünk rá, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Rizskörettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.