Elkészítés: A szalonnát apró kockára vágom, a füstölt kolbászt felkarikázom. Az erdei gombát alaposan megmosom, és nem túl apró kockára vágom. A megtisztított vöröshagymát felkarikázom.
Egy fazékban a szalonnát lassú tűzön kisütöm, rádobom a kolbászt, megpirítom. Hozzáadom a gombát és a vöröshagymát, és az egészet zsírjára pirítom. Meghintem a liszttel, és felöntöm a húslevessel. Sózom, borsozom, kakukkfűvel és apróra vágott petrezselyemmel ízesítem. Felforralom, majd lassú tűzön 10 percig főzöm.
Külön edényben habverővel kikeverem a tejfölt, kevés forró levest merek rá, simára keverem, és az állandóan kavart levesbe óvatosan beleöntöm.
A csipetkéhez a tojást összegyúrom a liszttel és a sóval. Cipó alakúra formázom, és hagyom pihenni 20 percet, majd a levesbe csipkedem lisztes kézzel, és 5-6 perc alatt készre főzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.