Elkészítés: Vizet forralunk, belemártjuk a paradicsomokat, hogy könnyen lejöjjön a héjuk. Megpucoljuk őket, majd felszeleteljük. A banánokat karikákra vágjuk. A banán és a paradicsom szeleteket üvegtányérkákon csinosan elrendezzük. A borecetet a csiraolajjal (folyamatosan adagolva) akár habverővel jó alaposan összedolgozzuk, hogy egy egynemű szószt kapjunk. Jól megsózzuk, borsozzuk, a mézzel ízesítjük. A fokhagymagerezdet megpucoljuk, fokhagymanyomón átpréseljük, hozzáadjuk a szószhoz. A szósszal meglocsoljuk a banán- és paradicsomszeleteket. A megmosott, leszárított és nagyon apróra felvágott petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.