Elkészítés: Egy tálban a cukrot a tojásokkal elkeverjük, lassanként hozzáadjuk az étolajat és a banánpürét
(vagy sárgarépát).
Egy külön tálban kikeverjük a lisztet a sütőporral és a szódabikarbónával. Ezután a savanyú tejet (ha nincs otthon, friss tejbe pici ecetet teszünk) és a
lisztet felváltva öntögetve hozzákeverjük a tojásos masszához úgy, hogy a liszttel fejezzük be az összekeverést.
Nagyon fontos, hogy a tésztát nem szabad robotgéppel készíteni, csak fakanállal kell keverni, azzal is csak éppen hogy.
Muffinformába téve, előmelegített sütőben 20-25 perc alatt tűpróbáig sütjük. (Sütőpapírral bélelt tepsibe öntve is süthetjük.)
A muffinok tetejét csokoládémázzal vonjuk be, végül díszíthetjük vágott mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.