Előkészítés: A húst 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük. Összekeverjük az olajat, a mézet, sóval, borssal ízesítjük, és beletesszük a hússzeleteket. Legalább 1 órát állni hagyjuk.
Elkészítés: A banánt hosszában és keresztben kettévágjuk, majd megcsepegtetjük a citromlével. Az alufóliából 15 x 15 cm-es darabokat vágunk. Megkenjük vajjal, és rátesszük a banándarabokat. A sajtot 8 szeletre vágjuk, a banánokra fektetjük, és megszórjuk a dióval. A húst grillsütőbe tesszük, és mindkét oldalán átsütjük. A banánt is a grillsütőbe tesszük, és hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon. A sajtos banánt a húsra tesszük, és még 2-3 percre visszatesszük a grillsütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.