Elkészítés: A 6 piskótához a tojások fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és 6 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába öntjük, és előmelegített sütőbe helyezzük.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre kavarjuk.
A kisült és kihűlt tortát 3 részre vágjuk. Az alsó részt megkenjük a pudingos krémmel, majd apróra vágott banánt és szőlőszemeket teszünk a krém tetejére. Erre rátesszük a következő lapot, amelyet csak a krémmel kenünk meg, gyümölcsöt nem teszünk rá. Ezt befedjük az utolsó lappal.
A kész tortát hagyjuk egy kicsit pihenni, amíg elkészítjük a külső krémet. A szobahőmérsékletű margarint habosra keverjük a porcukorral. Ebből a krémből 2-3 kanálnyi mennyiséget kiveszünk, és pici piros ételfestékkel megszínezzük. A margarinos krémmel bevonjuk a tortát, a tetejét banánnal és szőlővel díszítjük. Ezután a szélét a színezett krémmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.