Elkészítés: 5 tojásfehérjét habbá verünk, tovább keverjük a tojássárgákkal, és a cukorral. Fakanállal lazán hozzákeverjük a lisztet, a kakaót, és a szódabikarbónát. Kivajazott, lisztezett tepsiben vékony piskótát sütünk. (Előmelegített sütőben.)Porcukrozott alufóliára borítjuk, melegen feltekerük, és így kihűtjük.
A krémhez a lisztet a tejjel felfőzzük, belekeverjük a vaníliás cukrot, és kihűtjük. Ezután habosra keverjük a vajjal és a porcukorral. A piskótát ezzel a krémmel megkenjük, a hosszanti szélére fektetjük a 2 banánt, és feltekerjük. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek. Ferdén szeleteljük. Nagyon finom és mutatós, könnyű édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.