Előkészítés: A sárgabarackot megmossuk, leforrázzuk, héját lehúzzuk, kimagozzuk. A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsát kivájjuk, és a barackkal együtt kisebb darabokra vagdaljuk.
Elkészítés: A sárgabarackot és a dinnyét összekeverjük a cukorral, a citromlével, és kevergetve felforraljuk. A forrástól számítva 3 percig rotyogtatjuk. A lekvárba keverjük a pálinkát, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, lezárjuk. Az üvegeket kb. 5 percre fejtetőre állítjuk, majd hűvös helyre rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.