Elkészítés: A sütőformát kibéleljük sütőpapírral, majd megkenjük étolajjal, a felezett, kimagozott barackokkal kirakjuk.
6 tojássárgát a kristálycukorral, étolajjal, pár csepp citromlével habosra keverünk, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojások keményre vert habját.
A fele masszát rácsurgatjuk a barackokra, a maradékot elkeverjük a kakaóporral, így öntjük a sárga masszára, majd megsütjük. A sütőből kivéve tálcára borítjuk, lehúzzuk a sütőpapírt.
A tejjel elkevert pudingporokat sűrűre főzzük, kihűtjük. A vajat a porcukorral, a vaníliás cukorral, pár csepp citromlével kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és rásimítjuk a tésztára. Gőz felett felolvasztjuk a tortabevonót, kevés étolajjal elkeverjük, majd bevonjuk a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.