Elkészítés: A túrót 1 tojással, a tejjel, az olajjal, 10 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral jól összedolgozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd tésztát gyúrunk belőle. A tésztát nem túl vékonyra nyújtjuk, hogy egy 35×40 cm-es sütőtepsit egyenletesen befedjen. A 3 tojást szétválasztjuk, a tojássárgáját 10 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjét és a tejszínt kemény habbá verjük (robotgéppel), majd a megdarált mákkal és a reszelt citromhéjjal a tojássárgájához keverjük. Az így kapott mákos masszát a tésztára simítjuk, a fél sárgabarackokat a tetején egyenletesen elosztjuk. Forró sütőben 30-35 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.