Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a réteslisztet, a porcukrot és a sót. A fehérjét robotgéppel felverjük, majd a kemény habhoz hozzáadjuk a sárgáját és elkeverjük.
A serpenyőbe olajat öntünk, annyit, hogy egyenletesen elterjedjen az alján. Ha az olaj forró, beletesszük a hab felét, és köralakúra simítjuk el a serpenyőben. Ha kész, tányérra csúsztatjuk, és kisütjük a másik felét is.
A barack elkészítéséhez egy kisebb serpenyőt veszünk elő. Ujjnyi vastagon mézet öntünk bele, majd felhevítjük. Beletesszük a kis cikkre vágott barackot, majd a cikkek mindkét felét megsütjük. A barackot elosztjuk a két omletten, a serpenyőben maradt mézet pedig rácsorgatjuk. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.