Elkészítés: A tésztához valókat összemorzsolgatom, nem fog összeállni, morzsalékos marad. Ezt a morzsalékos tésztát a bevonatos gyümölcstorta formába beleöntöm, kézzel elterítem, és egyenletes vastagságúra lenyomkodom úgy, hogy kialakítom a peremét is. Ha ez megvan, legalább fél órára beteszem a hűtőbe.
Közben elkészítem a tölteléket. 1 egész tojást a tejszínnel villával jól felverek, utána belekeverem az összes többi hozzávalót. A tölteléket a tésztán egyenletesen eloszlatom, és mehet a sütőbe. 175 fokon 30 perc alatt készre sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.