Előkészítés: Az élesztőt elkeverjük 1 evőkanál langyos vízzel, és 15 percig állni hagyjuk. Ezután hozzákeverjük a lisztet, a tojást, a vajat, a cukrot és kb. 1 dl vizet. Sóval ízesítjük, és addig keverjük, amíg a tészta fényes lesz, és nem ragad a kezünkhöz. Meleg helyen kb. 30 percig kelni hagyjuk, és legalább kétszeresére dagadt.
Elkészítés: A tésztát lisztezett deszkán lepénnyé nyújtjuk (kb. 25 cm átmérő). Sütőpapírral kibélelünk egy sütőlapot, és rátesszük a tésztát. A barackbefőttet leszűrjük, lecsepegtetjük. A tésztát megkenjük a lekvárral, rászórjuk a mandulaforgácsot, és ráborogatjuk a barackokat. A tésztát még 15 percig kelni hagyjuk. A sütőt előmelegítjük 220 fokra, és a pizzát kb. 25 percig sütjük. Melegen, tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.