Elkészítés: Egy akkora tepsit, amibe a 12 fél barack elfér, fóliával kibélelünk, majd a magházzal lefelé belerakosgatjuk a barackokat.
A túrót a tejszínnel, a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromlével alaposan összekeverjük. A zselatint elkeverjük 1 dl vízben, majd lassan felforraljuk, és a túróhoz keverjük. Az így kapott túrókrémet a barackok tetejére simítjuk, és a tepsivel megegyező méretű vékony piskótalapot teszünk rá. Pár órára a hűtőbe tesszük.
Ha a túrókrém megszilárdult, óvatosan kifordítjuk a tepsiből. A barackok közepébe 1-1 szem meggyet teszünk. A tetejét a színtelen tortazselével vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.