Elkészítés: A finomra vágott hagymát és sárgarépát pároljuk meg kevés olívaolajon. Adjuk hozzá a gombát, pirítsuk tovább. Tegyük bele a darált bárányhúst, majd pirítsuk meg ezt is. Öntsük fel levessel, dobjuk bele a csillagánizst, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk, és főzzük lassú tűzön, amíg elfő a leve.
Az áttört főtt burgonyát keverjük el a sajttal, a vajjal és annyi tejszínnel, amennyitől kenhető állaga lesz a pürének, sózzuk.
Terítsük el a ragut egy hőálló sütőtálban, kenjük rá a pürét, majd 200 fokon süssük aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.