Elkészítés: A vajat a porcukorral együtt simára keverjük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, az aromákat, a rumot, a fahéjat és a kakaóport, és robotgéppel simára, homogénre keverjük. Utána hozzáadjuk az aprított aszalt szilvát és a kis kockákra felvágott étcsokit.
Egy tűzálló edényt vagy tepsit kivajazunk, pici liszttel megszórjuk, majd beleöntjük a tésztamasszát. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 40-45 percig sütjük.
Miután kihűlt, tálra tesszük, felszeleteljük, porcukorral finoman meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.