Elkészítés: A tésztához valókat kis tejjel összegyúrjuk, 2 részre osztjuk, kinyújtjuk, és kisméretű tepsi hátulján kisütjük.
A krém elkészítéséhez 6 kanál lisztet kb. 4 dl hideg tejjel csomómentesre keverünk. A 6 dl tejet a 40 dkg cukorral és a 2 csomag vaníliás cukorral felforraljuk, óvatosan a csomómentes keveréket lassan belekeverjük, illetve együtt megfőzzük, majd belekeverünk 4 kanál rumot. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni, majd 10 dkg vajjal összekeverjük.
Az egyik tésztalapra kenjük a krémet, a
másikat ráhelyezzük.
A mázhoz valókat, a 10 dkg vajat és egy tojás fehérjét 12 dkg porcukorral és 4 kanál kakaóval gőz fölött kikeverjük, és a tészta tetejére kenjük.
Néhány órát hagyjuk pihenni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.