Elkészítés: A tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral. 1-1 szeletet alufóliára teszek, hagymát,
paprikát, kolbászt karikázok rá. Betakarom szalonnával, és ráfektetek egy másik hússzeletet.
Becsomagolom a fóliába, és forró sütőben fél óra alatt megsütöm.
A körethez a burgonyát héjában megfőzöm, majd megtisztítom, és kivajazott jénaiba karikázom. A tejfölt elkeverem egy kevés sóval, paradicsompürével és dióval. Leöntöm vele a burgonyát, és 10 percre forró sütőbe tolom.
A batyus húst a tepsis krumplival tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.