Elkészítés: A tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral. 1-1 szeletet alufóliára teszek, hagymát,
paprikát, kolbászt karikázok rá. Betakarom szalonnával, és ráfektetek egy másik hússzeletet.
Becsomagolom a fóliába, és forró sütőben fél óra alatt megsütöm.
A körethez a burgonyát héjában megfőzöm, majd megtisztítom, és kivajazott jénaiba karikázom. A tejfölt elkeverem egy kevés sóval, paradicsompürével és dióval. Leöntöm vele a burgonyát, és 10 percre forró sütőbe tolom.
A batyus húst a tepsis krumplival tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.