Elkészítés: A vajat megolvasztjuk, a cukrot összekeverjük egy mokkáskanál fahéjjal. A rétestésztát négybe vágjuk, minden réteget (kivéve az utolsót) megkenünk vajjal és megszórjuk a fahéjas cukorral, összesen legyen négy réteg. Az így kapott lapokat óvatosan behelyezzük a muffinsütő forma mélyedésébe. Sütőbe tesszük, és 180 fokon addig sütjük, míg a szélek világos-aranyszínűek nem lesznek. Ezután kivesszük a formákat.
Az almát előkészítjük és kockára vágjuk, ráöntjük a juharszirupot, megszórjuk a fahéjjal, a szárított bazsalikommal és a reszelt szerecsendióval.
Az előkészített rétestésztás kosárkákba belekanalazzuk az almás tölteléket. 190 fokon további 7-10 percig sütjük. Gyakran nézzük meg a süteményt, nehogy a réteslapok szélei megégjenek. Friss bazsalikomlevéllel és tejszínhabbal díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.