Előkészítés: A káposztát megmossuk, vastag csíkokra vágjuk, és a kemény torzsarészeit eltávolítjuk. Forró vízbe rakjuk, felforraljuk, majd forrás után kivesszük és lecsurgatjuk. Hideg vízzel lemossuk, és ismét lecsepegtetjük. A fokhagymát megtisztítjuk, megpároljuk, és lecsepegtetjük.
Elkészítés: A bélszínt megtisztítjuk, és ízlés szerint borsozzuk. Egy nagy serpenyőben 10 dkg vajon megsütjük, és megsózzuk. (Akkor jó, ha közepe rózsaszín.) Abba a serpenyőbe, amiben a húst sütöttük, beleöntjük a sört és a 2 dl húslevest. Hozzáadjuk a káposztát, a fokhagymát és a köménymagot. Felforraljuk, és ízlés szerint fűszerezzük. Levesszük a tűzről, a káposztát átnyomkodjuk a serpenyő egyik oldalára, a másikba pedig – ahol a lé maradt – belekeverjük a maradék vajat (így sűrűbb szószt kapunk), majd jól összekeverjük a káposztával. A húst felszeleteljük, és a sörszószos káposztára helyezzük. Burgonyával és vörösborral tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.