Elkészítés: Felhevített olajban a szalonnát kisütöm, beledinsztelem a vöröshagymát és a fokhagymát. A húst hozzáadva magas hőfokon fehéredésig pirítom. Sózom, borsozom, aláöntöm a sört, puhulásig takarékon párolom. A párolás utolsó harmadában hozzáadom a gombát és a lecsót, ízesítem kakukkfűvel, piros arannyal.
A tejszínből és a tejfölből a liszttel habarást készítek, és besűrítem az ételt. A legvégén sok petrezselyemmel meghintem, egyet forralok rajta, szükség szerint utána ízesítem.
Köretként nokedlit, párolt rizst, főtt tésztát adhatunk, és kínáljunk hozzá friss salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.