Elkészítés: A mézet a cukorral és az olajjal elkeverjük. Addig melegítjük, amíg a cukor felolvad. Az elkészült masszát hűlni hagyjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a fűszerkeverékkel, és összegyúrjuk a mézzel. Ha nagyon ragad, adhatunk hozzá még lisztet. Letakarva hűvös helyen 1 órát pihentetjük. A marcipánt négy részre osztjuk, és négy darab 1,5x35 cm-es rudat formázunk belőle.. A tésztát is négy részre osztjuk, lisztezett deszkán7x35 cm-es téglalappá nyújtjuk. A tésztalapok szélét tojásfehérjével megkenjük, közepükre fektetjük a marcipánt, feltekerjük, tetejüket összenyomjuk. Háromszögekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és megkenjük tejszínnel elkevert tojássárgával. Előmelegített sütőben 175 fokon 15-20 percig sütjük. A kristálycukrot 2 evőkanál vízzel elkeverjük, felforraljuk, a kihűlt süteményeket megkenjük és száradni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.