Elkészítés: A kifliket felkarikázom úgy 2 ujjnyi szélesre. A tejet meglangyosítom annyira, hogy a vaj épphogy elolvadjon benne. A tojások sárgáját habosra keverem, majd beleöntöm a vajas tejbe. Ebbe teszem a kifli karikákat - de el ne ázzanak! Ha nagyon megszívják magukat, óvatosan kinyomkodom, hogy ne legyen ázott. A tésztát tepsibe rétegezem. Egy sor kifli, tetejére mák… Így tovább; a tetejére mák kerül, amit meglocsolok óvatosan a tejes kombinációval. Hideg sütőbe teszem, és addig sütöm, amíg ha beleszúrok egy hústűt, nem lesz ragacsos, inkább csak ragadós. Nem szabad túlsütni. Kihűlve a legfinomabb. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.