Elkészítés: A tésztához a vajat az olajjal, a cukorral és a vaníliás cukorral habossá keverjük. Egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. A lisztet, a keményítőt és a sütőport elkeverjük, majd a citromlével együtt hozzáadjuk a tésztához.
Lecsepegtetjük a szederbefőttet, a levét félretesszük. Az első tábla fehér csokit felolvasztjuk gőzfürdő felett, hozzáadunk 1 evőkanál tejszínt, simára keverjük, majd fokozatosan belekeverjük a maradék tejszínt is. A végén beletesszük a szedret, és pürésítjük.
Kivajazott tepsire terítjük a tészta 3/4 részét, ráhalmozzuk a krémet, elsimítjuk, és befedjük a maradék tésztával. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A mázhoz 15 dkg fehér csokit felolvasztunk, hozzáadjuk a 15 dkg porcukrot és a szederlevet (annyit, hogy ne legyen túl híg a máz). A mázzal befedjük a kihűlt tésztát, hagyjuk kicsit dermedni, és a maradék szintén megolvasztott fehér csokival foltokat rajzolunk a lila cukormázra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.