Elkészítés: A bodzavirágot beáztatjuk a vízbe, belekarikázzuk vékonyra vágva a citromot, és 3 napig hagyjuk állni. Közben néhányszor megkeverjük, a citromot kézzel jól kinyomkodjuk.
A 3 nap letelte után leszűrjük, jól kinyomkodjuk, alaposan kicsöpgtetjük, majd beletesszük a citromsavat és a nátrium-benzoátot. Addig hagyjuk állni sűrűn kevergetve, amíg a benne lévők telejesen feloldódnak. Üvegekbe töltjük, a tetejére késhegynyi nátrium-benzoátot teszünk, lezárjuk az üveget. Azonnal fogyasztható, de akár a következő szezonig is eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.