Elkészítés: Az apróra vágott hagymát, fokhagymát olajon megpirítjuk a bográcsban, rádobjuk a felaprított paprikát, paradicsomot, egy darabig együtt pároljuk. Majd rátesszük a húst, megpirítjuk, saját levében pároljuk, borssal, sóval, köménnyel ízesítjük, apránként adjuk alá a vörösbort. Hozzátesszük a nem túl vékonyan felszeletelt gombát, ha az összeesett, akkor a többi zöldséget is. Ha kell, higítjuk (akár vízzel is lehet), hozzáadjuk a petrezselyem- és zellerzöldet (összekötve, mert ezt később kivesszük), s addig főzzük, amíg mind megpuhul. A legvégén tesszük bele a tárkonyt, egyet rottyantunk rajta, s már lehet is tálalni. Meg lehet bolondítani tejszínnel, de ha nem fogy el mind, hamar megromlik! Nagyon laktató és nem hízlal, Norbi 1-es kaja!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.