Elkészítés: A krumplikat megpucoljuk, megmossuk, kisebb darabokra vágjuk és megfőzzük.
Miután megfőtt, egy mély edényben krumplinyomóval összetörjük. Hozzáadjuk a kockára vágott feta sajtot, a tojást és a fűszereket. Addig pürésítjük a krumplinyomóval, amíg szép homogén massza nem lesz.
Ha nem állna össze, maximum 1 evőkanál liszt mehet bele. Az eredmény egy nagyon lágy massza lesz.
Fogjunk maréknyit a masszából, tenyerünk segítségével lapítsuk el, forgassuk lisztbe, majd kevés olajon süssük aranybarnára mindkét oldalát.
Az eredmény egy kívül ropogós, belül viszont puha *pogácsa* lesz.
Köretnek húsokhoz, kerti partikhoz vagy csak magában kiváló!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.