Elkészítés: A sertéslábakat megfőzzük, kihűtjük, és óvatosan kicsontozzuk, hogy minél jobban egyben maradjon.
A szalonnát felkockázzuk, kedvenc serpenyőnkben kisütjük, a pörcöt kihalásszuk és félretesszük. A hagymát finomra vágjuk, a májat felcsíkozzuk, és a visszamaradt zsírban megpirítjuk. Megvárjuk, amíg kihűl, fűszerezzük, hozzáadjuk a nyers tojásokat és az összezúzott fokhagymát. Izmos jobbunkkal összedolgozzuk, és megtöltjük vele a lábakat.
Megformázzuk, alufóliába csavarjuk, és sós vízben fél óra alatt megpároljuk. Ezek után kihántjuk a burkából, ismét elővesszük kedves serpenyőnket, és némi olajban szép pirosra sütjük ételünket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.