Elkészítés: A 8 tojásfehérjét 8 kanál kristálycukorral habosra keverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a 8 kanál liszttel elkevert 1 sütőport. Egyik tepsi gázméretű, a másik hagyományos méret. Megsütjük a piskótákat, és vizes konyharuhára borítva azonnal feltekerjük. 2-3 perc múlva visszatekerjük eredeti formájára, és így hagyjuk kihűlni.
1. A tekercset megkenjük a margarinos krémmel, szorosan feltekerjük, és fóliába csavarva másnapig hűtőbe tesszük.
2. Másnap a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal és kakaóval. A tejet felforraljuk és beletördeljük a csokoládét. Állandóan kevergetve hozzáadjuk a tojásos masszát, és gőz felett besűrítjük. Még melegében hozzáadjuk a megáztatott zselatint, jól elkeverjük és kihűtjük. Végül óvatosan hozzáadjuk a habbá vert tejszínt.
3. Ezután kb. 1 cm vastagra felszeleteljük a piskótatekercseket, kibélelünk vele egy porcelántálat, majd beletesszük a bomba krém egy részét, újabb piskótasor, ismét krém, stb. A tetején az utolsó a piskóta legyen. Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.
A porcelántálat egy nagy tálra lefordítjuk, majd hajszárítóval melegítjük ki a tálból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.