Elkészítés: A piskótát vízszintesen kettészeljük, majd az egyik korongot beletesszük egy tortaformába. A krémhez a zselatinlapokat vízbe áztatjuk, a tejszínt pedig habbá verjük, és hidegre tesszük. A kristálycukrot, a tojássárgákat, a vaníliás cukrot meglocsoljuk a citrom kifacsart elvével és a borral, majd reszelt citromhéjjal ízesítjük. Addig kevergetjük forró vízfürdő felett, amíg tömege jól megnő. Levesszük, és folyamatosan kavargatva kihűtjük. A zselatint kis lángon felolvasztjuk, majd langyosra keverjük. A tejszínből habot készítünk, és egyharmadát a zselatinnal együtt a krémbe dolgozzuk. A krém nagy részét a formában lévő piskótára kenjük, tetejére tesszük a másik lapot, és a maradék krémet rákenjük. Hűtőbe rakjuk, pihentetjük másfél órán keresztül.
A szőlőszemeket kettévágjuk és kimagozzuk, az epret kettévágjuk. A szőlővel körkörösen beborítjuk a torta tetejét, majd közepén elrendezzük az epret. A használati utasításnak megfelelően elkészítjük a zselét, bevonjuk vele a tortát, és újabb 20 percre hűtőbe tesszük. Óvatosan kivesszük a formából, majd felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.